Emslandermeer
info@supervakantiehuis.nl

Tity en Wilt Kraai
De Singel 32
9363 KC Marum

Tel. (+31)(0)6 29283504


Kinderattracties

Op het park zelf zullen de kinderen zich niet snel vervelen. De vele waterpartijen bieden alle gelegenheid om te vissen, zwemmen, kanoën en roeien. Dan zijn er nog de speelstranden, de speeltuintjes, het speelveld, het gemeentelijk subtropisch zwembad, de midgetgolf, de golfbaan en de jeu-de-boulesbaan. Alles een bron van veel speelplezier.

Mocht U ze zover kunnen krijgen ook even buiten het Parc te willen kijken, dan hebben we hier een aantal suggesties: 

1. Natuurontdekcentrum Wondere Wereld Ter Apel

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. In Ter Apel bestaat zelfs een een heuse Wonderwereld.

Of het nu het griezelen in de drakengrot is, of het toveren met Merlijn en zijn uil. In attractiepark Wonderwereld in Ter Apel duik je letterlijk in de wondere wereld van de natuur. Waan je je in een andere wereld in de mysterieuze slangentempel, de rattenkelder of de subtropische kas. Je moet wel een beetje durven griezelen: reuzenspinnen en de engste insecten, gifkikkers, schorpioenen, je vind ze er namelijk allemaal.

Parc Emslandermeer Wondere Wereld

2. Sprookjeshof Zuidlaren

Een attractiepark waar het hele jaar, weer of geen weer, binnen en buiten kan worden gespeeld.

Naast de buitenspeeltuin en het overdekte kabouter klauter kasteel, is er het sprookjespark en de kinderboerderij. In het sprookjesbos komen sprookjes tot leven: met één druk op de knop kun je je favoriete sprookjesfiguren in beweging zetten.

In de buitenspeeltuin zowel als in het overdekte kabouter klauter kasteel staan diverse speeltuigen. We noemen de schommels, draaimolens en trampolines. Er is een overdekt luchtkussen, ballenbad en de “Berenboot” glijbanen met haar drie hele grote glijbanen.

Ook is er een grote klimberg, een helikopterbaan waarmee je door de lucht kunt fietsen, een luchtkussen met hindernisbaan, een speelkasteel, familieglijbaan, kabelbaan, rollerbaan, een quad fietsbaan en een freefall glijbaan.

Voor de hele kleintjes is er een peuterhofje ingericht met kleine glijbaantjes, schommels en zachte wip-wapjes.

Ook zijn er dag-arrangementen voor het hele gezin te boeken.

Sprookjeshof Parc Emslandermeer Parc Emslandermeer Sprookjeshof

 

3. Het Drouwenerzand in Drouwenerzand

Ook een attractiepark waar men voor een all-in tarief de hele dag kan spelen.

Het park beschikt o.a. over een indoor apekooi, een piratenboot, spinningcoaster, botsauto’s, wild-west swing, Disney-airport, Rolling stones, indoor ezelbaan, para-jump, treintje, oldtimerbaan, waterplein, bootjes, twister, skyglider en diverse andere speeltoestellen.

De entreeprijs is inclusief alle attracties, frites, kroket, frikandel, hamburger, verse dagsoep, koffie, thee, ranja en softijs.

van Parc Emslandermeer naar pretpark Drouwenerzand oldtimerbaan Drouwenerzand

 

4. Kabouterland Exloo

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Beleef een dagje uit met kabouters, trollen en dieren. Er zijn diverse speeltuintjes, zowel binnen als buiten.

Ga mee op avontuur! Dolend door een geheimzinnig konijnenhol kun je kabouters van dichtbij bespieden. Maak een spannende tocht door de trollengrot, loop via een overdekt wandelpad langs bijzondere planten en leuke kleine exotische dieren, naar de raadselachtige kasteelruïne.

5. Plopsaland Dalen

Behalve een pretpark met o.a. botsauto’s, glijbanen, achtbaan, ballenbad, klimberg, bootjes en speciale attracties als o.a. de Anubis, Woeste Zee, Vuurtoren, Vliegende Fietsen, Scheve Schuit en K3-disco, zijn er natuurlijk de shows rond kabouter Plop en Bumba.

Parc Emslandermeer Plopsaland Plopsaland speciaal voor de jongere jeugd 

 

6. Nienoord Leek

Het Familiepark Nienoord is vooral geschikt voor jongere kinderen maar biedt ook vermaak voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote en veilige speeltuin. Daarnaast zijn er een kinderboerderij, modelboten, modelspoortreinen en een stoomtreintje.

van Parc Emslandermeer naar Borg Nienoord   met pretpark voor de kleintjes

Meer attracties…